tisdag 12 mars 2019

HON SOM ÄLSKAR ATT FIKA


 Hej
 
Hur har ni det? Här hemma är två av fyra i familjen genomförkylda. Jag hoppas verkligen att jag och Arvid klarar oss men den chansen är väl inte så stor :) Här är några bilder från ett samarbete som jag gjorde för Lindex. Julia älskar ju att baka och fika så hon tyckte att det här var jätteroligt.


Vi försöker verkligen att lyfta Julias intressen oavsett om det är bakning, läsa böcker eller att spela fotboll. Jag tycker att det är så viktigt att låta barn få vara barn och att det ska finnas utrymme för barnens fantasi och kreativitet. Håller ni inte med? Som jag skrev förut så brinner jag lite extra för Lindexjobben då de är så himla roliga och man får en chans att vara just lite kreativ.

Nu ska jag ta hand om mina sjuklingar och kanske ta med Arvid ut på en promenad i solen. Sköt om er så länge så hörs vi imorgon, tänkte visa lite nya sovrumsbilder då.

Kram

1 kommentar:

Rämmengården sa...

Krya på er. Jobbigt med förkylningar. Här har det också gått i ett. Alltid någon som är mag sjuk, har ont i halsen och är förkyld. Ha en fin dag kram från Nina