torsdag 14 juni 2018

PRICKTESTET


 Hej från vårt somrigt sovrum!

I morse tog jag med barnen till vårdcentralen för att göra ett pricktest på lillkillen. Mamma mötte upp oss utanför för att göra oss sällskap och hålla ett extra öga på Julia medan vi skulle göra pricktestet. Det gick jättebra, Arvid sa inte ett ljud när de stack honom i armen. Han är så duktig min lilla älskling. Testet visade att han inte hade någon allergi varken mot fisk, ägg, vete eller mjölk. Så himla skönt att kunna utesluta det. Jag har ätit mjölkfritt i snart tre veckor och han pruttar lika mycket för det. Läkaren som vi träffade var toppen! Han sa att Arvid såg fin ut i huden och att gick upp i vikt som han skulle. Han tror bara att Arvids tarmar behöver vänja sig lite mer så jag ska äta som vanligt nu och fortsätta med smakportionerna så får vi se om det blir bättre eller sämre.


Här ovanför ser ni lite bilder från sovrummet. Jag är lite sugen på att måla om här inne då jag vill prova att måla med kalkfärg istället. När jag la upp förslaget till Mattias så höll han med. Det första jag tänkte var "Va? Vad har hänt med honom? ". Han kanske har vant sig med alla mina påhitt efter snart tolv år tillsammans.. eller vad tror ni :)

Nu ska jag fortsätta med torsdagsstädningen här hemma. Hoppas att ni får en fin eftermiddag!

Kram

1 kommentar:

Madeleine sa...

Jag har hört att små barn inte kan vara allergisk mot mjölk, utan det är nått som utvecklas efter 6-års ålder. Men om det är korrekt vet jag inte 🤔