måndag 11 juni 2018

FUNDERAR PÅ EN NY MATTA


 Hej från vardagsrummet!

Nu när det är sommar så är det väldigt skönt att vara utan matta här. Ni vet när små smutsiga barnfötter springer ut och in vid altandörren hela dagarna. Hur som helst så har jag hittat en matta som jag tror kan passa bra här inne till hösten men jag ska fundera en stund till innan jag bestämmer mig. Tänker att jag kanske kan hitta någon fin på Formex annars.


 Ett kärt gammalt loppisfynd som står lutad mot väggen. Det är många som undrar varför det står en stege i vardagsrummet, speciellt min sambo och min pappa. Det är väl inget konstigt med det? :)


 Favoritsoffan! Jag är så glad att jag vågade beställa den utan att ha sett den i verkligheten. Den är sådär mjuk och skön, perfekt om man har småbarn. Jag valde färgen på linnetyget som heter "natural blondes" och själva soffan heter "le grand air".


Jag är fortfarande inne på att måla om det här skåpet.. Jag har hittat en snygg gråbrun färg som jag är sugen på att testa. Vi får väl se om jag finner både tid och ork när mannen snart går på semester. Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa med min lilla bebis, den stora sover nämligen. Det känns helt okej med en mysdag när det är grått och regnigt ute.

Kram

1 kommentar:

No34 sa...

Ja, vad är det för konstigt med en stege i vardagsrummet...?! 🤔😂
Lika snyggt utan matta, fast på höst och vinter blir det ju mer ombonat förstås..!!
Önskar Dig / Er en ny fin vecka, kraaam Kate