torsdag 25 april 2019

SLUTA MED NAPP?


Hej

Barnen sover och jag har precis duschat efter ett skönt träningspass nere i källaren. Idag är det min sista dag som "gräsänka", nästa vecka börjar Mattias på sitt nya jobb och det ska bli så himla skönt. Här ovanför ser ni en bild från hallen. Den här bilden visar ganska tydligt att jag försöker hålla en så kallad röd tråd genom hela hemmet. Alla rum går ihop färgmässigt vilket skapar harmoni. Jag har valt att hålla mig till färgerna grått, vitt, brunt och beiget.


För att rummen ska bli lite mer levande så använder jag mycket trädetaljer, växter och blommor. Tänk, snart kan man gå ut i trädgården och plocka sig en fredagsbukett istället. Vilken lyx eller hur?


Sen på tal om någon helt annat, rubriken. Vi har försökt att få Julia att sluta med napp jättelänge. Det har varit svårt på sistone då Arvid använder samma storlek på nappar. Hon har gått med nappen konstant i munnen känns det som. Har man tagit bort hennes nappar så har hon gått och tagit Arvids osv. Men hör och häpna. I söndags så frågade jag lite snällt igen om hon inte skulle sluta med nappen. Jag försökte påpeka att det bara är bebisar som använder napp. Jag slängde ur mig lite hastigt "att om du slutar med nappen så ska du få en egen gunga på tomten". Hon satt länge och funderade i soffan. Sen reste hon sig upp, gick ut i köket och kastade nappen i sopporna. Punkt slut. Idag är vi inne på dag fem utan napp och hon har inte ens nämnt den. Jo förresten igår sa hon "Mamma, Julia slutat med napp och blöja". Jag är så imponerad. Hon slutar aldrig att förvåna mig.

Kram

Inga kommentarer: