onsdag 4 oktober 2017

LINNESKÅP & STUKAD FOT


 I mitt linneskåp. Här samsas linnepåslakan, plädar, dukar och lite andra textilier.


 Hej!

Äntligen så har jag börjat fylla på linneskåpet med textilier som har legat nerpackat sen flytten. Det ska upp två hyllplan till i skåpet. Det fattades fästen när jag köpte skåpet så Mattias har beställt nya på bygghandeln som ser precis likadana ut som de gamla som sitter kvar i skåpet.

Igår spenderade vi flera timmar inne på akuten. Julia ställde sig upp i soffan och klev rakt ut. Hon landade olyckligtvis på sin ena fot och lyckades stuka den. Min lilla tjej. Idag har vi inte gjort många knop. Det gör så ont i mitt hjärta när jag ser att hon är så ledsen. Läkaren som vi hade sa åt oss att ge henne alvedon och när jag frågade hur mycket hon skulle ha så frågade han "hur mycket brukar ni ge henne när hon är sjuk?". Jag svarade att hon aldrig har varit sjuk och att vi aldrig har gett henne alvedon. Hans min fick både mig och Mattias att börja skratta där inne :) Efter en dag med mycket spänning och ovetande så var det skönt att få le igen.

Nog om det, nu ska jag gå ut och göra mina knäckemackor med sallad och tomat. De är fortfarande ett måste på kvällarna! Sov gott rara ni. 

Kram!

2 kommentarer:

Anna sa...

Det lät inget vidare med en stukad fot, hoppas att det blir bra snart!

monica sundvik sa...

Jätte fint linneskåp det rymmer en hel del!
Alltid ledsamt när någon har sjukt någonstans, krafter!
Kram, Monica från MINA TVÅ HEM