tisdag 8 januari 2019

NYSÅPADE GOLV

 Spis Smeg, fläkt Fjäråskupan, matta Rusta, stolar Ellos, köket är från Tibrokök och designat av Ett vackert kök.

 Hej

Igår tog jag bort våran stora matta i köket och skurade hela golvet. Jag älskar känslan av nysåpade golv och jag älskar att gå barfota på vårt golv. Så varmt och mjukt. Nackdelen när man lägger in mattor när man har lagt in ett nytt furugolv är att det blir olika nyanser på golvet. I resten av huset så har jag vart noga med att byta plats på mattor och även vissa möbler där ljuset inte kommer åt. I köket så tyckte jag däremot att det var praktiskt med en heltäckande matta då vi har två barn som spiller och tappar saker från bordet. När man tar bort mattan så ser man en viss färgskillnad men det är bara låta ljuset "bleka" golvet där också. Krångligare än så är det inte. Så nu har jag tagit bort mattan en stund så får ljuset sköta sitt. Vårt golvt har fått en varmare nyans som jag gillar mycket mer om jag ska vara ärlig. Här har ni en bild på golvet för ett år sedan. Visst ser man lite skillnad?


 Den allra första koppen med kaffe på morgonen är den godaste, eller hur? Min spetsklänning köpte jag på H&M för ett antal år sedan när vi var i Varberg och koftan med små guldknappar är från Lindex. Jag går nästan alltid barbent och i klänningar här hemma, jag är ingen vintermänniska alls..

Soffa Le Grand Air från Rum21, matta Snowdrops Copenhagen, kuddar Himla och Ellos, lampa Pr Home.

Skönaste soffan har ni här. Linnetyget är faktiskt super praktiskt när man har småbarn, det är bara att ta av och tvätta när det behövs. Ska jag vara helt ärlig så har jag bara tvättat tyget en gång. Man ser verkligen inte smutsen trots att tyget är så ljust.

Kram

1 kommentar:

Countrywife - från kråkbo till husdröm sa...

Så fint hem du har och vilken mysig blogg!! :)