måndag 29 februari 2016

VECKA 24


Hej!

I fredags gick jag in i vecka 24 (23+0) och vågen stod på 66,4 kg. Jag brukar inte väga mig annars eftersom att jag jämt står kvar på samma vikt men nu tycker jag att det är lite roligt att följa viktkurvan :) Jag har inte haft någon växtvärk, ingen foglossning och inget illamående veckan som varit. Det drar lite i "fästena" när jag anstränger mig för mycket annars mår jag hur bra som helst. Det är bara att njuta så länge det varar :) I lördags så beställde vi barnvagnen och bilbarnstolen. Längtar tills vi får åka och hämta dem!

Hur mycket gick ni upp i vikt totalt?

3 kommentarer:

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jennifer sa...

+14 kg låg jag på stax innan min Elliot föddes tio dagar "för tidigt" ☺

Jag tänkte att det är på tiden att jag skriver en kommentar, jag har kommit på mig själv med att jag följer dig regelbundet då jag har gått in varje gång du har lagt upp på insta att det finns ett nytt inlägg! 😊 Du är jättevacker som gravid förresten! Kram/ Jennifer (nyttochnott på insta)

Jennifer sa...

Hej igen! :-)
vittochnott är mitt instanamn (om det nu skulle vara intressant), har kommit på mig med att skriva fel hela tiden för det var det namnet jag ville ha från början - så jag kom på att jag förmodligen hade skrivit fel till dig med :-) /Jennifer