söndag 15 september 2019

KÖKSÖ


Hej

Efter nästan två veckor med förkylningar så är vi äntligen på benen igen så jag tänkte kika in här och säga hej. Här ovanför så kan ni se våran älskade köksö, både praktisk och perfekt att ställa kaffekoppen på. Jag tycker om att ha en extra bänkyta och förvaring. Så skönt när man är två i köket och lagar mat. Vi är fortfarande lika nöjda med bänkskivorna från Silestone. Man kan verkligen spilla vad som helst och det går smidigt att torka bort det. Pardörrarna står fortfarande kvar mot väggen. Vi väntar på en offert för ett platsbyggdt skafferi nu. Vi har insett att vi inte hinner själva helt enkelt.


Det är detaljerna som gör det brukar jag säga. Visst blir det fint när man blandar gammalt med nytt, trä med rotting, porslin med mjuka linnetextilier osv. Som ni ser så står trädgården fortfarande i full blom och jag plockar buketter var och varannan dag. Det är så roligt att få ge bort fina buketter till nära och kära.


Idag har jag målat elementet i köket och så gjorde vi hemmagjord pizza med barnen till kvällsmat. Det blev en lugn och skön söndag här hemma. Ni är ju några som har frågat hur det går med renoveringen eller om vi fortfarande har tagit en paus. Vi håller på men mest med tråkiga saker som inte syns. I veckan så bytte vi elcentralen och nu ska vi byta taket på garaget. Ja ni hör ju.. inte det roligaste kanske men saker som ändå måste göras. Näst på tur så står skafferiet, gästtoaletten och Arvids rum.

Nu ska jag fortsätta att redigera bilder för två samarbeten som jag fotade igår. Hoppas att ni får en mysig kväll och att ni har klarat er från alla förkylningar.

Kram

Inga kommentarer: