onsdag 3 april 2019

KÖKSINSPIRATION

I samarbete med Beslag Design.
 

 Hej!

I helgen fotade och filmade jag ett samarbete med Beslag Design till Instagram. Köket ligger ju mig lite extra varmt om hjärtat så det var verkligen jätteroligt. Känner ni att ni behöver lite köksinspiration eller om ni funderar på att byta ut lådinsatser, knoppar eller handtag så kika gärna in på mina storys :)


 Jag älskar ju ordning och reda, speciellt i våra kökslådor. Den här modellen heter Flex Basic och färgen heter Oriongrå. Jag tyckte att den passade väldigt bra i vårt ljusgråa kök. Vill ni kika närmare på besticklådan eller knivinsatsen så kan ni göra det här.


I botten så har jag lagt en filtmatta. Så himla praktiskt! Den tar bort ljud och så ligger sakerna på sin plats lite bättre. Den går även att tvätta, smidigt va? Ni hittar den här i olika storlekar.


Som sagt, vill ni se mer utav samarbetet så kika in på min Instagram. Ni hittar mig under namnet @knorkan :) Nu ska jag skriva ut några fakturor och beta av mailen lite snabbt. Hoppas att ni får en mysig kväll så hörs vi snart igen!

Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Intressant..:)
Varifrån är kökshandtagen?

Rämmengården sa...

Du har verkligen ett underbart kök och ett vackert hem. Kommer snart tillbaka och kikar. Ha en fortsatt trevlig dag kram från Nina