lördag 5 maj 2012

Trevlig helg

Hej!

Nu har jag äntligen köpt hem vita hyllplan till köket. Konsolerna var dock träfärgade så dem fick jag spraymåla. Jag ska försöka sätta upp dem imorgon, bilder kommer.

Idag har jag donat lite här hemma och  bakat hallon- och blåbärspaj. Det regnar och blåser så det är bäst att hålla sig inomhus. Trevlig helg mina vänner!

Kram Knorkan

4 kommentarer:

Min resa sa...

Hej hej!!

Åh det låter som du har en riktigt skön dag, jag hade gärna kommit på fika hos dig och mumsat paj:).

Måste bara säga att jag har fallit som en fura för dig, din blogg och din butik. Har suttit en timme nu och kikat på saker i din butik, jag vill ha absolut allting, utan undantag och jag kommer väldigt snart göra en beställning när plånboken tillåter:). Ser bilderna från ert underbart vackra hem och blir grön av avundssjuka, haha, det är så fint överallt, och de bilderna du visar av dig själv är ju så fina, du e sååå söt:).

Här är det kvällsmys för hela slanten med maken,och snart blir det god mat. Kanske blir en paj till kvällen, man kan ju inte annat än å bli as sugen på det när du skriver sådär:).

Kram på dig!!!

Min resa sa...

Hej igen, såg att du bor i Lindesberg, hihi så roligt. Där har jag spenderat många barndomsdagar, då en av min fars bästa vänner tillsammans med sin bror drivit/driver? bokhandeln där, Nelzen bröderna om du vet vilka det e. En liten kul grej jag kom på när jag såg att du bor där:).

kram igen!

Vitspets sa...

Så fint på din bricka ...
Kram Karina

annika sa...

Ska bli kul att se hur det blir med hyllan. Sån tur vi har haft i dag för det har inte kommit många regnstänk. Men det är också skönt att vara inne och baka.

annika